hetleven.be

Telepathische gesprekken, leven met de ziel

Healing

door Lydia Crevits

Mayil.com

Opnieuw verbinding met je innerlijke kracht

In het innerlijke leven van een mens zit licht, maar er zit ook heel wat dat onbewust, onzichtbaar en ongrijpbaar is, zoals invloeden uit je karmische verleden of uit je familiesysteem. Lydia is iemand die heel veel affiniteit heeft met deze innerlijke complexiteit. Al ruim 30 jaar geeft ze haar ‘healings’, een soort korte handoplegging zonder fysiek contact, met een begeleidend gesprek achteraf.

Je hoeft je eigen verhaal niet helemaal uit te spitten of onder woorden te brengen. Vanuit haar eigen verbinding met het licht verbindt Lydia jou ook met dat licht. Hierdoor krijgen vastgeroeste en onbewuste patronen de kans om zich met het licht te connecteren en zich te transformeren naar iets wat beter bij je past.

  • * Met een healing krijg je opnieuw contact met jezelf, met wat je wil en wat belangrijk voor je is.
  • * Je krijgt hulp bij het overstijgen van oude gewoontes en onbewuste drijfveren.
  • * Je vindt opnieuw verbinding met je innerlijke kracht, je levensdoel en met je geliefden.

“Ik wou je nog bedanken voor de mooie healing. Ik kwam naar jou toe omdat ik me verward voelde en mijn gedachten lagen in een knoop. Nu, enkele dagen later heb ik meer duidelijkheid over wat ik echt wil. De magische sfeer die er tijdens de healing was draag ik nog steeds mee. Ik voel me gesteund en begeleid. Chris”

“Bedankt voor je steun, vertrouwen, openheid, zorgvuldigheid, liefde en nog zoveel meer! Ik kan ermee verder, eigen weg, minder zoekend, meer vertrouwen. Bedankt dat je me de steun gaf….. Els”

In de healing krijg je ook de kans om je vragen te stellen. Vanuit een geïnspireerd gesprek geeft Lydia praktische raad over je vragen en je leven, handige tips waardoor je zaken bij kan sturen, aangepast aan jouw situatie en de mensen rondom jou. Je komt met nieuwe moed buiten, je voelt je begrepen en gesteund, en je weet wat je te doen staat.

Met een healing krijg je zowel praktisch advies als de innerlijke bevrijding en bekrachtiging om het advies te gebruiken en er iets mee te gaan aanpakken in je leven.

“Ik vond dat ik moeilijke vragen had, waar ik al lang mee loop. De antwoorden waren echt niet moeilijk, eigenlijk herkenbaar maar toch zou ik er niet direct opgekomen zijn. Ik voel mij veel lichter nu. dank u wel. Marc”

Praktisch

Om een afspraak te maken, mail naar Lydia: lydiacrevits(a)gmail.com (vervang (a) door @).
Twijfel je nog en wil je eerst nog wat meer informatie, dan kan je ook bellen: +32 927 88 147.

“De info van de healing brengt zoveel rust, en hoop ook, omdat er zo’n haalbare, concrete oplossing aangebracht wordt. Super fijn hoe je het deed, bedankt!” H.

“Een warme dankjewel voor alle moeite die je voor mij gedaan hebt: de tijd die je gegeven hebt, je wijze raad, de moeite die je deed om alles goed uit te leggen…
Ik heb er veel uit geleerd en kan er dadelijk mee aan de slag. Ik voel de energie toenemen en mijn huisgenoten merken al iets van een verandering…
Hoe je het allemaal weet en doet, begrijp ik niet zo goed maar wat je doet kan ik alleen maar waarderen……. Lieve”

“Na je sessie van maandag waren voor mij ook heel waardevol die praktische tips die je gaf om de ontvangen informatie toe te passen, vb: hou voor een tijdje een soort dagboek bij! Dat klinkt misschien eenvoudig, maar voor mij zijn dat belangrijke aanknopingspunten en werkpunten. Martine”

Over Lydia

“Mijn grootmoeder van moederskant kwam uit een sjamanenfamilie, uit Siberie naar Rusland verdreven begin twintigste eeuw. Mijn grootmoeder aan vaderskant was een kruidenvrouw. Ze kenden vrede en oorlog, ze baarden beide vele kinderen en hadden geen tijd om bij de pakken te blijven zitten. Ze zijn mijn voorbeelden en mijn levenskracht.

Ik ben een healer en krijg hulp uit de innerlijke werelden.
Sedert 2000 zijn familieopstellingen in mijn leven gekomen en hebben veel op orde gebracht in mijn familie en in mijn leven. Ik heb honderden familieopstellingen in groep begeleid tussen 2000 en 2017 en ook in mijn healings vandaag blijft dit aanwezig.

Het leven is een spirituele weg van geduld en vereenvoudiging, we mogen nooit iets als vanzelfsprekends beschouwen en toch is alles genade. Mijn hart gaat uit naar alle mensen, naar mijn lieve man, naar mijn kinderen, naar mijn katten en alle dieren en alle bloemen en alle wezens uit alle natuurrijken.”