hetleven.be

Telepathische gesprekken, leven met de ziel

Blog

Telepathie

Telepathie met dieren, hoe doe je dat?

Gepost op 5 november 2015 door Marie

In de blog op deze website kan je een aantal prachtige, verrassende en heel interessante telepathische gesprekken met dieren en natuurwezens lezen. Geregeld vragen mensen mij “Hoe kan ik ook telepathisch contact maken? Met mijn huisdier bijvoorbeeld, of mijn boom?”

Contact met bomen is het makkelijkst

Met bomen is het makkelijkst om een duidelijk contact te maken/voelen. Dat komt doordat bomen in een andere relatie staan tot de mens – ze willen de mens helpen en hebben ons echt iets te bieden. Zoek een boom die je bevalt, een boom die voor jou opvalt tussen de andere. Ga erbij zitten of staan. Ga naar je hart en laat de boom ‘binnenkomen’ in je hart. Stel je liefdevol open. Je kan gewoon proberen voelen hoe de boom is, of je kan vragen ‘hoe voel je je?/wie ben je?’ en dan wacht je, geconcentreerd in liefdevolle aandacht voor de boom.

Je zal voelen dat elke boom volledig uniek is en verschillend van alle andere. Dezelfde oefening kan je doen met planten in de tuin of in je huis. Je zal al snel eenvoudige antwoorden kunnen aanvoelen zoals ‘ja, ik ben hier gelukkig’ of ‘ik heb dorst’ of ‘ik sta liever dichter bij het raam’ of ‘ik ben sterk en vredig’ enz. Dat is ook al telepathie!

Praten met dieren

Over het praten met huisdieren vroeg ik in 2004 deze vragen:

Is er een algemene ‘deva’ van dieren, en heeft die iets te zeggen voor de lezers van deze website? (februari 2004)

- “Mens en dier moeten meer en meer terug in contact komen.
De mens zou meer moeten luisteren naar de dieren.
Ik zie een mooie aanmoediging in wat jij te vertellen hebt.
Moedig zijn zij die proberen om een telepathisch contact proberen maken met hun dier of met dieren in hun buurt.
Dat kan mits enige oefening; het is niet zo moeilijk, want de dieren merken het onmiddellijk als iemand dat probeert, en ze zullen zeker meewerken.”

Is er ergens een deva die ons raad kan geven over hoe iemand kan communiceren met zijn of haar huisdier?

- Ja. Ik ben de leraar van de dieren.
Mensen kunnen contact maken met een dier in hun hart. Als je contact wil maken met een dier, maak dan eerst contact met je hart door stil te zijn met je lichaam en met je gedachten en je gevoelens. Wees stil en probeer liefde te voelen voor mens en dier en plant en God.

Daarna kun je je het dier voor ogen houden in je geest. Hou van het dier en vertel het hem of haar. Stel een vraag, precies of heel algemeen, maar op een klare, duidelijke manier.
Wacht af.

Antwoorden zullen komen – op een of andere manier. Sta open voor een antwoord, heb geen verwachtingen.
Als je denkt dat het dier je beantwoordt, als je iets ‘weet’ opeens, geloof dan jezelf en vertrouw op je fijnzinnigheid en je goede intentie. Als je jezelf steeds afbreekt met je gedachten zal je nooit een echt contact kunnen opbouwen.

Eerst moet je vertrouwen durven stellen in je eigen capaciteiten.

Is iedereen in staat om contact te maken met dieren?

- Ja, als ze genoeg moeite doen en er dagelijks mee bezig zijn.

Dus, samengevat gaat het erom dat je:

1) in je hart gaat
2) stil bent
3) je vraag DUIDELIJK en met liefde formuleert
4) geduldig bent en geen verwachtingen hebt over welk antwoord er moet komen of in welke vorm het moet verschijnen
5) regelmatig oefent
6) jezelf niet ondermijnt door te zeggen ‘ik doe dit wel, maar ik weet dat ik het niet kan en ik zal het nooit kunnen’. Nee! Zeg tegen jezelf: “Ik doe mijn best, ik doe het met liefde, en ik ben zeker dat ik het kan en dat het goed zal zijn, wat er ook gebeurt en hoe het ook komt. Ik geloof dat het antwoord dat ik aanvoel, juist is.”


© Marie Crevits, hetleven.be

Heb je een reactie op deze blog? We horen je graag! Contact