hetleven.be

Telepathische gesprekken, leven met de ziel

Blog

Dromen

Niet meer vluchten

Gepost op 21 mei 2009 door Marie

Hoi hoi hier ben ik weer! Waw, de maanden vliegen… Er is van alles gebeurd sinds november. Allereerst wil ik jullie graag up-to-date brengen i.v.m. het vlucht-verhaal dat ik laatst vertelde (zie ‘Nachtelijke wijsheid en bijstand’): in november had ik dus ontdekt dat ik te veel vluchtte, zowel in dromen als in het echt. Dat idee is bij me blijven nazinderen tot rond maart, en toen voelde ik dat ik er langzaam greep op begon te krijgen.

Midden maart had ik weer een periode van dromen rond het thema vluchten. In een van de dromen kwamen een heleboel mensen om de katten uit mijn buurt op te pakken en in het asiel te steken. In plaats van geïntimideerd te zijn, stapte ik op hen af en vroeg ik een van de politiemannen “Wat is je probleem eigenlijk?” Zo begonnen we een gesprek en uiteindelijk bleek alles niet zo erg te zijn, er was een of ander probleem met een handtekening. Enkele dagen later was er een angstaanjagende heks in mijn droom. Ze schoot naar mij met vorken. In plaats van te vluchten maakte ik contact met de kracht in mezelf en deed ik de vorken omdraaien in de lucht en naar haar terugschieten tot ze zelf wegvluchtte. Toen ik wakker werd was ik waarlijks trots op mezelf, ik had het onder de knie!

Ook in het echte leven heb ik sinds begin maart gelegenheden gehad om op te komen voor mezelf en te zeggen waar het op stond in plaats van rond de pot te draaien uit angst en verlegenheid. Het was wat onwennig in het begin, maar ik vond het verfrissend en versterkend toen ik het eenmaal gedaan had. Ik voel dat dit zeker een belangrijk onderdeel is van het “jezelf zijn” dat zo belangrijk is in spiritualiteit. Opkomen voor jezelf, dat is jezelf waarderen en achten, jezelf tot uitdrukking brengen en dus jezelf leren kennen en worden.

© Marie Crevits, hetleven.be

Heb je een reactie op deze blog? We horen je graag! Contact