hetleven.be

Telepathische gesprekken, leven met de ziel

Blog

Goddelijke wereld

Het effect van gedachten

Gepost op 18 oktober 2008 door Marie

Ik was vanochtend al vroeg wakker en lag nog wat te soezen. Zoals gewoonlijk kwamen allerlei gedachten bij me op en allerlei verhalen speelden zich af in mijn hoofd. Op een bepaald moment beeldde ik me een erg spannend verhaal in. Toen het verhaal bijna af was, merkte ik plots dat in mijn linkerhand en arm heel wat spieren opgespannen waren, net als in mijn benen, rug en gezicht. Mijn spannende gedachten hadden een duidelijke reactie op mijn lichaam. Ik dacht aan hoe sommige mensen andere mensen zo goed kunnen ‘lezen’ dat ze kunnen zien wanneer iemand liegt, omdat het lichaam dat toont. Een lichaam liegt niet, het drukt uit wat er in je is.

Ik dacht verder aan de waterkristallen van M. Emoto. Die man fotografeert waterkristallen. In het bevroren water kan je informatie krijgen over de moleculaire structuur van water. Afhankelijk van de moleculen krijg je andere kristallen – mooie evenwichtige of lelijke rommelige kristallen. Zuiver en bezoedeld water hebben heel verschillende moleculen en dus ook verschillende kristallen. Maar water dat blootgesteld wordt aan trilling verandert wel! Door muziek bijvoorbeeld, maar ook door gedachten. Als je een gebed uitspreekt over het water in je hand, veranderen de moleculen ervan.

-

Links: water uit een Japans stuwmeer (zie ook mijn blog over het stuwmeer) - Rechts: hetzelfde water nadat er een gebed over uitgesproken werd

Ons lichaam bestaat uit meer dan 70% water… En onze gedachten hebben ook een invloed op de moleculaire structuur van dat water in ons. Gedachten hebben dus echt een invloed op onze wereld, en als we goede, mooie, hoopvolle gedachten koesteren in ons, dan zijn we evenwichtiger, gezonder en gelukkiger. Als we integendeel gedachten en gevoelens van angst of onzekerheid in ons bewaren, vergiftigen we onszelf langzaam.

Telkens als je angst of onzekerheid voelt, als je negatieve gedachten in jezelf ontdekt, en je stopt ze en probeert er mooie gedachten van vertrouwen en ontspanning voor in de plaats te zetten, dan werk je aan jezelf.

Als je bidt voor de mensen rond je, dan bouw je een nieuwe wereld, ook voor jezelf … Want als je bidt om een kracht om iemand anders krachtiger te maken, dan is diezelfde kracht ook in jou actief. De krachten zijn er, we moeten ze alleen uitnodigen en gebruiken!

 

© Marie Crevits, hetleven.be

Heb je een reactie op deze blog? We horen je graag! Contact