Cursus door Petra

Cursus Telepathie (Communiceren met de ziel) & Intuïtieve Ontwikkeling

in WONDELGEM (bij Gent)
door Petra Danneels

Zes zaterdagvoormiddagen:

15 september, 29 september, 13 oktober, 27 oktober, 10 november, 24 november 2018
telkens van 9u30 tot 12u30

Voor 6 tot 8 deelnemers
Prijs: 280 euro

 

Over Petra Danneels (°1970)

Gefascineerd en gevormd door het leven en diverse opleidingen deel ik graag mijn kennis vanuit gelijkwaardigheid en verbondenheid.

“In 2009-2010 volgde ik bij Marie Crevits de cursus telepathie en intuïtieve ontwikkeling.
Marie bracht op haar eigen heldere en duidelijke manier onder woorden wat ik aanvoelde. De tools die ze aanreikte, hielpen me om zowel voor mezelf als voor de cliënten in mijn praktijk stapjes te zetten om zo dichter bij je Zelf te komen. We leerden communiceren met de Ziel van mede-cursisten, met onze eigen Ziel en om via telepathie de dieren beter te begrijpen.

Het geleerde werd de afgelopen jaren een vaste waarde in mijn dagelijkse leven. Ik ging in eerste instantie aan de slag met de mensen in mijn nabije omgeving. Later integreerde ik telepathie in mijn praktijk. Mijn vertrouwen groeide en vorig jaar ontstond het idee om de cursus zelf vorm te geven, mede door cliënten die me een duwtje in de rug gaven en ondersteund door Marie.

Hoe ziet de cursus eruit?

De cursus bestaat uit zes voormiddagen. Elke voormiddag besteden we aandacht zowel aan de telepathie als aan de intuïtieve ontwikkeling.

Telepathie: we starten met heel eenvoudige oefeningen en gaan hierin stapje voor stapje verder. We staan stil bij wat telepathie is, het gebruik, de juiste houding en ingesteldheid.
Intuïtieve ontwikkeling: we staan stil bij “liefdevol zijn”, we onderzoeken hoe we kunnen omgaan met onze gedachten, gevoelens, we leren wat handelen is vanuit je intuïtie en hoe we onze energie beter bij onszelf kunnen houden, … We gebruiken hiervoor verschillende soorten oefeningen en meditatie.

Er wordt verwacht dat je tussen de sessies door oefent.

Indien je hierover vragen hebt, bel me gerust op.”

Petra Danneels
Grensstraat 265
9032 Wondelgem
Telefoon: 0477 65 61 89
Mail: jaheopepraktijk(a)hotmail.com (vervang (a) door @)

Webpagina op vindeentherapeut.be

Inschrijven

Graag een mailtje naar jaheopepraktijk(a)hotmail.com (vervang (a) door @) met de volgende informatie:

  • Naam en voornaam
  • Adres
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Je motivatie waarom je wil deelnemen