Cursus door Marie

Cursus Leven met de werkelijkheid van het hart (incl. Telepathie & Intuïtieve Ontwikkeling)

2019:

Nog geen data gepland. 
Om op de hoogte te blijven, vraag alsjeblieft onze nieuwsbrief aan!

 

In deze vijfdaagse opleiding ontdekken we wat het is om echt te gaan leven met en vanuit je hart. Je krijgt heel wat kennis, verhalen, voorbeelden, tips, lessen en eigen ervaringen.

Wie leeft vanuit het hart, die leeft met intuïtie, met vertrouwen, met innerlijke kracht, met mededogen en liefde, met onderscheidingsvermogen en een innerlijke wakkerheid. Je leert omgaan met belastende gedachten, verwarrende emoties, overgevoeligheid, moeilijke mensen en allerhande complexe situaties die voorkomen in het dagelijkse leven. Je krijgt meer vat op jezelf en de opbouw van je eigen krachtlijnen. Je maakt een nieuwe openheid en vindt opnieuw vreugde in je leven.

Ondertussen ga je ook aan de slag met telepathie, een techniek waarmee je de taal van het hart kan leren horen en onder woorden leert brengen. Daarmee kan je de ziel laten spreken. Eerst de ziel van anderen, daarna ook de ziel van dieren, planten, bomen en natuurwezens, en uiteindelijk ook je eigen ziel, zodat je zonder hulp van anderen voor elke situatie leiding en inzicht kan ontvangen van je eigen hart.

Meer details over de inhoud van de cursus vind je hier.

Ervaring

 • 38 cursussen sinds 2007
 • meer dan 500 deelnemers
 • in 5 landen en drie talen

Je inschrijving ligt vast na betaling van een voorschot (via overschrijving). Deelnemers voor wie het inschrijvingsgeld nogal hoog ligt, kunnen op voorhand in schijven betalen, de laatste schijf wordt betaald ten laatste op de eerste dag van de cursus. Je betaling komt volledig ten goede aan onze non-profit organisatie, Mayil vzw (www.mayil.com) 

De meeste cursussen organiseer ik op uitnodiging. Wil jij graag helpen om het mogelijk te maken een cursus te laten doorgaan in jouw buurt? Neem contact op met mij, en dan kijken we samen of het kan!


     Over de lesgeefster, Marie Crevits (°1983):

 • mijn spiritualiteit en levensvisie zijn nuchter, allesomvattend en gebaseerd op het gewone, dagelijkse leven
 • ik heb levenslange ervaring met telepathie in het algemeen, en 15 jaar ervaring met het zelf toepassen en gebruiken van telepathie
 • ik geef les op een enthousiaste, intuïtieve en spontane manier
 • ook de gewichtigste onderwerpen breng ik over met lichtheid en humor
 • aandacht voor de interesses van de groep
 • mijn expertise overstijgt theoretische boekenkennis en is gestoeld op een buitengewone opvoeding en rijke levenswijsheid
 • Je kan me bezig zien tijdens lezingen op www.youtube.com/Moryaspiritual

Mijn volledige verhaal lees je bij ‘Over ons’


“De telepathie is voor mij uitgegroeid tot een bijna dagelijkse steun in mijn persoonlijke groei waar ik op durf te vertrouwen” (Lieve, cursus 2008)


Wat heb je nodig?

Je hoeft geen speciale vaardigheden te hebben. Alles wat je nodig hebt, is openheid, eerlijkheid en het verlangen om met goedheid te leven en iets te betekenen voor de mensen en levende wezens om je heen.

De enige echte vereiste is dat je elke les aanwezig kan zijn. Dit is niet alleen veel prettiger maar ook nodig voor een goede opbouw bij jezelf. Weet je bij inschrijven al dat je een dag afwezig zal moeten zijn, wacht dan best tot een volgende cursus.

Wat breng je mee?

 • Je krijgt al het lesmateriaal ter plaatse.
 • Vergeet je leesbril niet als je die gebruikt.
 • Er is verse biologische soep over de middag. Breng je eigen lunchpakket mee voor bij de soep.
 • Vanaf dag 3 kan je een tablet, iPad of laptop meebrengen als je dat hebt (maar geen nood als je er geen hebt)

“Door de cursus heb ik veel over mezelf en de innerlijke mogelijkheden geleerd” (Hanneke, 2015)


Inschrijven

Om je in te schrijven, stuur een mailtje naar marie(a)mayil.com (vervang (a) door @) met deze informatie:

 1. Je naam
 2. Je leeftijd
 3. Je emailadres
 4. Je thuisadres
 5. Je gsm en/of telefoonnummer
 6. Stel jezelf kort voor en leg uit waarom je deze cursus wil doen

Bedankt!

Nadien krijg je een mailtje met een bevestiging van je inschrijving, de uitnodiging om het voorschot te betalen en alle nodige extra informatie.

Je kan altijd ook mailen of bellen (+32 50 68 96 33) als je eerst meer informatie wenst of met vragen zit.

“Toen ik me in het voorjaar inschreef voor deze cursus, was ik enorm nieuwsgierig naar wat komen zou. De opbouw van deze intense en krachtige cursus deed me stap voor stap dichterbij komen naar een nieuw begin. Alhoewel ik volgend woord niet vaak gebruik, durf ik toch te stellen dat dit voor mij een openbaring was” (Ingrid, zomer 2016)

“Voor mij was deze cursus een echte initiatie. Het is alsof een raam werd geopend, of een deur waar ik ineens door kon gaan. Ik heb  diep in mezelf een soort energie toegelaten waardoor de telepathie heel natuurlijk aanvoelt.”